06 Eylül 2012

U Dönüşü

Tamam lan tamam! Siz kazandınız gitmiyorum anasını satim. Bir karar verdim ama müsaade etmediniz ki hayata geçireyim, siktir olup gideyim. İtiraf etmeliyim ki en umursamaz, en duygusuz insan bile kayıtsız kalamazdı yaptıklarınıza, ki ben yani ben tam kol böreklik günlük yufka yürekli Selo nasıl yelkenleri suya indirmez bu sevgi gösterisi karşısında? Yorum bırakanlar, mail yazanlar, mesaj atanlar, arayanlar, "hop n'oluyo kızım?", "gitme", "gidemezsin", "gitmemelisin" diyenler... Düşündüm de meğer ne çok seviliyormuşum lan ben. Hayatında bana bir yer açan ve gidersem yerimin boş kalacağından sitem eden "Dur" diyen herkese müjde olsun bu karar:  -İhtiyaç anında yanımda olacağınıza inanarak- vazgeçmekten vazgeçtim sayenizde. Bizim Mahalle'nin muhtarı Dayatılan'la yazışıyoruz günlerdir vedam hakkında. Bu sabah ne de güzel bir söz söyledi bana: "Sevmek ve sevilmek özgürlüklerin yitirilmesi değil midir?" Öyleymiş hakkaten. Seviyorum, e belli ki seviliyorum da. Bu durumda ben bi bok yiyemem arkadaş, buradayım, sizinleyim. Tebrikler siz kazandınız. İlk fırsatta kaldığım yerden devam edip yazacağım; "Kalbi karanlıklara gömülmüş, insani duygularını yitirmiş, damarlarında fesatlık, kötülük dolaşan tüm gerçek kötülere inat"

Denizin Yıldızı, Dayatılan, Asortik, Biricit, Serkan Şirin, Onur Yılmaz, Şükriye Karahan, Nermin Özata, Duygu Uygun başta olmak üzere veda yazımın altına hepinizi tek tek sımsıkı kucaklayasımı getirten o güzel satırları yazan herkese teşekkürler. Gitmeyerek sanırım size verebileceğim en güzel, en büyük şeyi veriyorum:

Sevgimi...

22 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Neyseki görmemişim vedanı :) hoşgeldin tekrar o zaman ;)

    YanıtlaSil
  2. İyi ki buradasın yoksa tüm blog alemi olarak seni tenhada kıstıracaktık.
    Artık gerisi sen düşün.

    Hoş gelsin evimin tatlı cadısı :))

    YanıtlaSil
  3. aaa gitmek olur mu hiç hoş gelmişsin =)

    YanıtlaSil
  4. Yerim senin sevgini :) Yola gel adamı hasta etme :D

    YanıtlaSil
  5. Qhh dedim gönülden. Bu kötü günde gelen en iyi haber bu oldu :)

    YanıtlaSil
  6. yapma canım böyle şeyler. ben seni tek başıma kocamannn sevdim. her gün bakıyorum ne yazmış diye. o kadar samimi ve sıcaksın ki. sakın gitme bi yerlere. kocamannnn kucakladım, öptüm seni...(kalp kalp kalp)

    YanıtlaSil
  7. Şimdi bu kararınla kelimenin tam anlamıyla SÜPERSİN benim için^-^

    YanıtlaSil
  8. doğru karar.
    Hem daha tatil postu yapcan fotograf koycan bol bol sonra ben tatile gidememiş biri olarak onlara bakıp tribe giricem lütfen yani :) http://www.youtube.com/watch?v=jxJflvL8VYI bu da yorum sarkısı olsun :D

    YanıtlaSil
  9. :) iyi ki gitmedin :)
    Doğru karar vermişsin.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. işte bu:)) sen bizi mutlu ettin, allah'ta seni mutlu etsin emi?? :)
    öptüm seni

    HOŞGELDİN:)

    YanıtlaSil
  11. hehehee kim çıkçakmış yoluna birlik olup döveriz onları:) sen burda, yerinde ol yeterki.çok sevindik yeni kararına .öpüyoruz çok .muckssssss:)

    YanıtlaSil
  12. Okuyunca öyle sevindim ki,tekrardan hoş geldiin.Her ne kadar yazının sonunda beni unutmuş olsan da :P
    O kadar baskıya ben de dayanamazdım tabii :P
    öptüm :*

    YanıtlaSil
  13. ooohh gerçek kötülere inat hep birlikte olmak:)) sevgini aldım sevgimi bıraaktım supecellma bizimle kaal sevgiyle kaaal:)))

    YanıtlaSil
  14. sımsıkı sarıldım sana,kucak dolusu sevgilerimle...İyi ki gitmedin bak,ne iyi ettin:-))

    YanıtlaSil
  15. küçük oğlum gibi zıplayarak yuuupppiiiii diyorum:) çok mutlu ettin canım..

    YanıtlaSil
  16. hoşgeldin.. safalar getirdin. çok mutlu oldum.. elbette iyi zamanlarında da zor zamanlarında da yanında olacağız.
    bi daha yapma bunu bize. :)

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top