04 Eylül 2012

Veda...

Şarkısı...

Günlerdir düşündüğüm, doluya koysam almayan, boşa koysam dolmayan, bir türlü olduramadığım konuda kararımı verdim sonunda. Kısa bir zaman içinde aranızdan ayrılıyorum.

Gitmesem, kalsam, ama sadece -beni okumaktan keyif alanlara- yani belirli bir kitleye açık olsam dedim, başka bir yolu var mı, ne yapabilirim dedim, çok düşündüm ama bir çözüm bulamadım. Çünkü: Ben inandığı gibi yaşayan biri olarak yazmaya başlarken kendimi gizleme gereği duymadım, "ben" olarak yer aldım ekranlarınızda yaşadıklarımla, hayallerimle, anılarımla. Ama bu zaman zarfı bana şunu bir kez daha gösterdi; Öğrendim ki herkes ben gibi değil. İnsanlar yapılanı takdir etmedikleri gibi bir de yıpratmaya, destek yerine köstek olmaya programlamışlar kendilerini. Kimliğini gizleyerek yazan arkadaşlarımı artık daha iyi anlıyorum.

Bu zaman zarfında tanıdığım herkese yanımda olup eşlik ettikleri, bana kattıkları, öğrettikleri için sonsuz teşekkürler ediyorum. Kim bilir belki başka bir sayfada yine buluşuruz, ben sizin siz olduğunuzu bilirim de siz benim ben olduğumu bilmezsiniz...

Lisede tiyatro oyunculuğu yaparken duyduğum alkışlardan sonra bana en iyi gelen şey burasıydı, sizlerdiniz. Ama yoruldum, inanın çok yoruldum. Keşke kötü insanlarla tek başıma savaşacak güçte olabilseydim, keşke.

İstemeyerek gidiyorum. Bunca yazıp çizdiğim, kendimce emek verdiğim her şeyi bırakıp gidiyorum.
Beni unutmayın olur mu? Ben sizi unutmayacağım.
Hepiniz Hoşçakalın!
Kucak dolusu sevgiler, buruk da olsa.

Belki yine gelirim, sesime ses veren olursa bir gün...

38 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. ya bir oturur musun kıçının üzerine
    nereye gidiyorsun

    YanıtlaSil
  2. aralardan takip ettim seni okudum belki yorumlamadım ama eğlendim , vay be hatuna bak dedim , helal valla çokda ipimde modunda ne güzel dedim , kimseden gizlisi saklısı yok kimseyede laf düşürmüyor dedim bunları paylaşmadım ne yazık yanıonda seni destekleyen biri daha olduğunu bilemedin ama şimdi üzüldüm hadi bee dedim dayanmanın sınırıda burayamı kadarmış, işin ucunda pes etmekde varmış varsın olsun sen keyifli ol , mutlu ol belkide yok ya şakaydı burdayım diye bi post yazarsın yarın bizde vay millet sevinmişti şimdi kalplerine inmiştir diye güleriz

    YanıtlaSil
  3. Seni okumaya ,takip etmeye başladığım günden beri ne olurdu benim yakınımda da Selma gibi bir dostum arkadaşım olsun diye düşündüm durdum.Tanımadan görmeden sevdim seni hayatımda görüp göreceğim en pozitif en kendiyle barışık insansın.Bu satırları sana yazmayı çok istiyordum , veda yazının altına yazmak kısmet olduğu için çok üzgünüm .Niye üzdüler kırdılar seni bilmiyorum ama hayat seni hep güldürsün hiç üzmesin Selmacım .Sana kucak dolusu sevgiler yolluyorum.

    YanıtlaSil
  4. Neden seni sevenler, anlayanlar ve takip edenler varken ve keyifle yazdığın bir blogun varken pes ettin ki? Bırakıp gitmek, çekip gitmek senin yapına ters bence. Aksine her zamankinden fazla burada olmalısın.
    Kısa bir süreliğine olduğunu varsayıp en kısa sürede yeniden burada yani olman gerektiği yerde olmanı diliyorum.
    O güzel yüreğine kocaman, içten sevgilerimi gönderiyorum^-^

    YanıtlaSil
  5. nereye gidiyon?? olacak iş mi bu?

    bence gitmene hiç gerek yok... tam tersine kalarak cevap vermeli...

    YanıtlaSil
  6. bence de gitme niye gidiyorsun ki, seni sevmeyenler belki üç beşken seni seven sayısına baksana. onlar için bizi terk etmeye değer mi? onlara inat kalmalısın bence :))

    YanıtlaSil
  7. nereye gidiyosun yaa bırak kırmaya bozmaya çalışanlar uğraşsın dursun dön arkanı onlara bize içini dökmeye devam et sen. sen bizim süper kahramanımızsın bikaç çatlak ses için mi kahramanlığı bırakcaksın???
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Her veda yeni bir başlangıçtır..
    Yolun açık olsun..

    YanıtlaSil
  9. saçmalama bee! nereye gidiyosun hoopp!
    Bi kere benim tanıdıgım supperselma gitmez. Yılmaz. yorulmaz. vazgecmez.
    sacmalama bee.
    haa geri geleceksen git bikaç gun ama oyle 'kapatıyorum, gidiyorum, öptüm bay' falan anlamam ben. gidemezsin bi yere. o kadar!
    şapşal mısın ya! yeniliyor musun?

    YanıtlaSil
  10. napıyon Selmacım, bize yapılır mı?bakma sen üç beş kişinin lafına ben seni seviyorum. tanımadan da olsa.
    fanların olarak sana izin veremeyiz cnm :)

    YanıtlaSil
  11. Yorumlara onay koysanız,adsıza kaparsanız gitmenize gerek kalmaz bence. Böyle çekip gideceğinize onlar gitsin,bizim günahımız ne..? Kolay pes etmeyin.

    YanıtlaSil
  12. istemeyerek bir kaç kendini bilmez yüzünden gitmesen kalsan olmaz mı?

    YanıtlaSil
  13. Selmaaaaaa nereye gidiyorsun nerelere kayboluyorsun sen? Blogroll'de veda yazısını görünce sevgilisi ayrılmak istiyorum diyen kıza olduğu gibi bir tokat indi suratıma. Boğuk boğuk terler döktüm resmen. Ben seni geç bulanlardandım yazdıklarını okudukça kendimden bişiler bulup mutlu oluyordum. Oldu mu bu şimdi yapılır mı bizler gibi izleyicilerine. İnsanlar çok arsız edepsiz ve kötü. Zaten bu blog çekememezliğini de anlayabilmiş değilim. Meyve veren ağacı taşlamayı herkes sever önemli olan insanın başarılarına sevinip onun yanında olabilmek. Ya gitme lütfen söyle o seni üzenleri bize, dışlayalım biz onları, gerekirse dövelim sövelim, çekip kenara konuşalım ya da daha iyisi kendimize en çok yakışanı yapıp kulak ardı edip duymazlıktan gelelim. Hem it ürür kervan yürür demiş bizim oraların insanı. Gitmeeeeeeeeeeeee lütfennnn yahu

    YanıtlaSil
  14. Super'im cellma'm, sen supercellma'sın kim senle başa çıkmaya çalışacakmış şaşarım!.. En kısa zamanda onları yol, hizaya sok gel..

    YanıtlaSil
  15. olmaz olamaz hiç biryere gidemessin. sen süperselmasın .her soruna bir çözüm bulabilirsin.sorun neyse yardım edelim beraber düşünelim bir çözüm bulalım ama lütfen gitme .çok üzülürüz:( Z.

    YanıtlaSil
  16. gerçekten özür dilerim ama ben senin gideceğini duyunca aceleyle post yollarken kelimeleri yanlış kullanımışım şimdi düzelttim altına da izah ettim ama orada okumayanlar burada okusun...
    bazen internet oratı be Türkçe dilini doğru kullanamamız (selma'nın dili değil genel olarak Türkçe dilinin kullanımı) yanlış anlmaya sebep olabiliyor ve bu da sorun yaratabiliyor demeye çalışmıştım...

    tekrar özür dilerim yanlış anlamaya sebep verdiysem...

    sevdiğim bir insana asla boyle bir söz etmem edeceğim insanla da zaten muhatap olmam..

    YanıtlaSil
  17. bence bu blog artık senin olmaktan çıkmış,takipçilerinin blogu haline gelmiş.yani öyle hadi eyvallah ben kaçtım diyecek lüksün yok.Bunca insan sayesinde daha güzel şeyler yazmaya,daha fazla araştırmaya,öğrenmeye,hatta belki daha güzel tema oluşturmaya çalışmışken bu kaçış biraz haksızlık değil mi seni okuyan onca insana?
    Belki bu yazdıklarım an itibariyle seni pek de ilgilendirmiyor,belli ki çok yıpranmışsın,incinmişsin.Ama belki salim kafayla düşününce hak verirsin bana,bizlere.
    Bak hem de tam istemişken sana da hediyeler gönderildi,Bodrum 'larda gezdin ,eğlendin,dinlendin.Daha paylaşacağın çok şey var duymak için can attığımız.
    Daha elimizle evlendircez seni o henüz ilişkini adlandıramadığın kişiyle:)

    YanıtlaSil
  18. yaaa..Selmaaa..yapmaaaa..tam yeni yanıştık kaynaştık senle..olmaz öyle gitmek falan..istifan kabul edilmedi..bilesin..

    YanıtlaSil
  19. Yok sen şimdi biraz git de... dön dolaş, biraz oje sür ne bileyim havanı değiştir gel.
    Herkesin arada bir gidesi geliyor da sonra iyi ki gitmemişim diyor.
    Hem daha yeni başlamıştık...

    YanıtlaSil
  20. Ben bu supercellma yı tanımıyorum :(

    YanıtlaSil
  21. Gitmeee. Gidemezsin olmaz. Lütfen gitme. :(
    Senin yazdıklarını okumak beni çok mutlu ediyordu. Sen güçlüsün. Sen süpersin ve kalmak zorundasın. Lütfen kal. İnan şu an hissettiklerimi yazıya dökemiyorum. Tıkandım resmen. Gidemezsin gitmemelisin. Seni okumayı çok seviyoruz.
    Lütfen tekrar düşün ve "gitmeyeceğim" cevabıyla gel.

    YanıtlaSil
  22. Aaaaaa...Durup dururken moralimi bozacak birşey oldu yine işte :( Halbuki kwyfim yerindeydi, içimde bir sıkıntı vardı bunaymış demek...
    Ne yapabiliriz hep birlikte gelip pataklasak o insanları? :)

    YanıtlaSil
  23. yapma selma ya. bir iki kişiden rahatsız oluyorsan yeni blog aç. Resim, isim olmasın sadece istediklerine blog ismini ver. Olmuyor yakışmıyor tanıdığımız selmaya.

    YanıtlaSil
  24. ne vedası ya gitme biyeree :/ buralar sensiz eksik hissederim ben ablacım :(

    YanıtlaSil
  25. supercellmacım,nereye gidiyorsun ya:( gitme!Kim üzdü seni ya?Yapma ne olur ya,gerçekten çok samimiyim çok üzüldüm şu an ,valla billla bak:( hay allah ne yapsak da vazgeçirsek....ya ben senin için sürpizli şeyler düşünürken...Senin bana yardımını unutmadım ben...İşinin bir arasında benim için uğraştığını....yapma be:(

    YanıtlaSil
  26. selma saçmalıyorsun ..gerçekten süpersin..

    YanıtlaSil
  27. Selma olur mu öyle şeyy?Nereye? :(

    YanıtlaSil
  28. bu sabah oğlumla annem markete gitmiş.döndüğünde anneeee bak marketten bursa domatesi aldım dediğinde aklıma kim geldi tahmin et ve öyle git ..

    YanıtlaSil
  29. İyi de....
    Sen zaten gayet güzel veriyorsun cevabını densizlerin, ya da yeri geliyor iplemiyorsun onları, senin gibi birinin yokluğu blog dünyası için kayıptır, bazı şeylerin farkına varmalısın artık.
    Hem...
    Hadi bu blogu kapattın diyelim, isimsiz, sensiz, fotoğrafsız bir blog açtın... Sen, kendini gizleyebileceğini mi sanıyorsun, tarzın değil ki bi kere. Hem... O zaman, sen sen olamazsın ki!
    Şakacı şey!!!

    YanıtlaSil
  30. Son günlerde aynılarını bende düşünmeye başlamıştım kapatıcaktım en azından kafam rahat olur dedim ama sence değer mi onlar için kendinden ödün vermeye? ve yenilmiş sayılmaz mıyız ozaman?

    YanıtlaSil
  31. Bence kötü insanları boş ver... Ben, yazdıklarını okurken çok mutlu oluyorum. Ne hissedersen, ne yaşarsan onu yazıyorsun.
    Boş ver onlar dengesizlikleriyle kalsınlar

    YanıtlaSil
  32. Gidemezsin biliyorsun değil mi?

    Sen gidersen biz doğallığın, masumiyetin ve inanmanın ne demek olduğu unuturuz.

    Gitme hep kal. Senin gibi sıcak insanlar bir bir azalıyor ve ben o zaman tek başıma yapayalnız kalıyorum...
    :(

    YanıtlaSil
  33. istenmeyen üretim sonucu dünyaya gelip, sonrasında ailenin ve bizlerin gözbebeği sen, nereye gidiyorsun en süper kuzum... hiç hoşuma gitmedi bu yazın, oysa ne kadar keyif alıyordum yazdıklarından...
    şakaydı de lütfen.
    öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  34. nedir bu veda...nereye gidiyorsun Selma...
    ben hiç bir şey anlamadım...Tek bildiğim seni okumayı seviyorum...

    YanıtlaSil
  35. haydaaa daha yeni tanıştık nereye böyle süperim seni çok sevdim ben gitmeni hiç istemiyorum umarım kararından dönersin.........

    YanıtlaSil
  36. hiç yakıştıramadım valla.. böyle cesur dobra delidolu bir güzel insana hiç yakışmıyor bu sözler.. pis insanlar her yerde.. yaşamaktan vazmı geçelim onlar var diye.
    15-20 gündür internetten uzağım. mahallemizinsakinleri nde gördüm yazıyı.
    tam da ne güzel mahallemiz oluşuyordu.. sensiz bu mahalle eksik kalır.. lütfen bu kararını tekrar gözden geçir. seni bekliyoruz. oyunbozanlık yapma.. seni çok seviyoruz.. dönmesen eğer bize hiç değer vermediğini düşüneceğim.

    YanıtlaSil
  37. nasıl yaa nereye kızım be üç çapulcuyla başedemicekmiyiz
    valla üzdün haaa :(

    YanıtlaSil
  38. Tam yeni takibe başladım
    Nereye gidiyorsun çok mü geç kaldım :((

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top