27 Mart 2014

Hello Ashburn!

Zaman zaman, yazı yazmanın dışında da bloguma girip n' var n' yok bi bakıp çıktığım oluyor tabii. O an ilk baktığım şey blogumdaki online kişi sayısı oluyor. Günde ortalama 400 tıklanma alıyorum, ayda 12000 eder, eh buna şükür, Allah olmayanlara da versin. Az önce de yine böyle bir kolaçan edeyim diye bloguma girdiğimde baktım 3 kişi varmış o an beni dolaşmaya gelen. Biri ben, biri İstanbul'dan ve biri de Ashburn'den.

Buradan Ashburn'a sesleniyorum;

Beni Ashburn'den takip eden pek sevgili folovırım, Türk müsün? Türkçe biliyor musun? Bi arkadaşa bakıp da çıkmak için mi geldin? Yanlışlıkla mı düştün buralara? Bu soruların cevapları bir yana seni daha önce de whos amung us widgetinda görmüşlüğüm var. Hay ne iyi ettin de geldin, yine gel hep gel. Ama bi selam versen, bi el sallasan bize de kim olduğunu bilsek ha? güzel olmaz mı (:

Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim,
Selo kişisi.


Follow Me on

2 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top