27 Ocak 2012

Mutfakta Nasıl OUT Yatakta Nasıl IN

Niye hiç bir anne oğluna güzel sevişiyor mu, oral seks yapabiliyor mu? bundan zevk alıyor mu, fantazileri var mı? gibi araştırmalar yaparak kız beğenmiyor?

Şu an bir anket yapsam kafamı ortaya koyarım ki beyler bu kriterleri tercih ederlerdi kız beğenirken. Annelerse hâlâ; "kılık kıyafet, hâl ve hareket, bir de güzel yemek yapabiliyor mu, oğlumu doyurur mu? mutfakta nasıl?" derdinde.

Mutfakta nasıl olduğundan daha önemli bir şey var o da yatakta nasıl olduğu. O bıcır bıcır yumurta gibi çocuklar mutfakta güzel karnıyarık ya da zeytinyağlı dolma yaparken olmuyor teyzecim, arzulu sevişiyorsak, yaptığımız seksten zevk alıyorsak, orgazm taklidi yapmıyor, gerçekten orgazm oluyorsak oluyor, uyandırayım.

Bence çirkin bebeklerin hepsi kadının orgazm olamadığı, erkeğinse öf bitse de gitsem modundaki birleşmelerden oluyor. Kız beğenirken dikkat ettiğiniz kriterler yüzünden dünya çirkin insanlarla dolu, tehlikenin farkında mısın?

Senin oğlun yaklaşık 45 dakikalık mükemmel bir sevişme sonrası uçağa atlayıp İtalya’ya gidip spagetti yemeyi de bilir, Meksika'ya gidip Fajita yemeyi de. Çok uçmayalım diyorsan Dominos'tan pizza, Burger King’ten hamburger bir telefona bakar. Hadi ona da üşeniyorlarsa hatun biberleri kavurur, domatesleri doğrar, senin oğlan da hop yumurtaları kırıverir üstüne, al sana bal baklava olur o menemen. Ya da atıverirler ekmek arasına peyniri, domatesi. Al sana on numara yemek. Yani tek dert yemek olsun.

Sonra ülkemiz şu bekaret kabuğunu kıramamış. Hâlâ gerdek gecesi kan lekeli çarşaf bekleyen gerizekalılar var. Ben geleneksel Türk aile yapısında yetişmiş bir kızcağız olarak evlenmeden önce çiftlerin mutlaka cinsel ilişki yaşamaları gerektiğine inanıyor ve bunu savunuyorum. Ten uyumu diye bir şey var ve sen ben kadar gerçek. Sadece çıkma ve nişanlılık dönemlerinde araba tepesinde, gittiğin cafelerin, barların ücra köşelerinde, asansörde, merdiven boşluklarında öpüşüp koklaşarak ne kadar fikir sahibi olabilir ki insan partneriyle cinsel uyumuyla ilgili? Müneccim değilsen zor valla. Bir düşünsene hayatının geri kalan kısmını mastürbasyon yaparak geçirmek diye bir tehlike var. Yatak odası zindan olacak, birlikte olurken kendini tecavüz edilmiş ya da tecavüz ediyor gibi hissedeceksin. Ya da tatmin olmak için arayışlara gireceksin, gözün dışarı kayacak bu kez de Allahın belası bir adi olacaksın, aldatmış olacaksın.

Niye hâlâ marketlere gittiğimizde biz orkid aldığımızda erkek kasiyerler, beyler prezervatif aldığında ise bayan kasiyerler böyle sanki kim bilir ne görmüş gibi kikirdeyerek alık alık bakıyor? Konuşamadığımız için. Toplum bunları bize ayıp, konuşulamaz şeyler olarak aşılamış olduğu için. Evlenecek çiftler bile cinsellikle ilgili konuşamaz, beklentilerini, zevklerini anlatamaz olmuş. Ama açın bakın Haydar Dümen'in yazdığı gazeteye her gün binlerce mektup, mail yağıyor. Niye? Toplumun kanayan yarası bu güzel teyzecim. Çünkü dışarıda kıyamet de kopsa, savaş da çıksa, doğal afet de olsa o yatağa yatınca seksi düşünüyor insanoğlu içgüdüsel olarak. Ha menopoza ve antropoza girilmişse o ayrı, ki onların bile çoğu "gitti emektar" deyip içten içe yad ediyorlardır gençlik günlerini emin ol.

Allah bana en kısa zamanda ben mutfaktayken şöyle hoo diye gelip arkamdan belime sarılacak, ben biberleri doğrarken yumurtaları kıracak herif nasip etsin, menemenden öncesini biz hallederiz. :)

0 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

Yorum Gönder

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top