10 Mart 2013

Jandarmanın alayları koğuştur koğuştur

Annem "bende fazla var boşuna alma" deyip uzatma kablosunu getirmeyeli 2 ay oldu. Rahatına düşkün biri için laptopun bataryasının zayıflaması, prizin yatağa uzak olması, şarj kablosunun yatış pozisyonunda prize yetişmemesi ve kablonun laptopun arkasından pıt pıt çıkması nasıl bir eziyettir yaa! Kablo çıkıp durmayı keserse yazacağım inşallah!!

Bu ikinci görüşmemizdi. Çarşı izninde topu topu birkaç saat için Yalova'dan Bursa'ya geldi, asker olmasının verdiği riskleri göze alarak. Evet ikinci görüşmemizdi ama kalbimde katettiği yol tarif edilemez. Onu geçirmeye terminale gitmemi istemedi ama sırf beni düşündüğünden. "Yakın bir yer değil, sonra bir daha geri döneceksin ne gerek var" falan dedi ama benim yüzüm düşünce işin rengi değişti. Kazanan ben oldum tabii ki ve yarım saat de olsa daha fazla vakit geçirmek için onunla terminale gittim. Görüşeceğimiz güne geri sayım yaparken geçmek bilmeyen zaman onun yanındayken niye su gibi akıp geçiyor ki. Bu kez daha bir zor geldi ayrılmak, çünkü sanırım daha çok alıştık birbirimize. Otobüsün kalkış saatini beklemeden "hadi git sen" dedi terminalin serin oluşunu bahane ederek, diretmedim. Sarıldım. Bir sonraki görüşmemize kadar idare edebilmek için uzun uzun baktım, sımsıkı tuttum ellerinden. Oysa arkamı döndüğüm an başladım bile özlemeye. Otobüse yetişebilmesi için koşarak, el ele girdiğimiz kapıdan tek başıma çıktım. Her şey kısıtlı diye mi bu kadar anlamlıyız birbirimiz için, bilmiyorum. Yaşlı birinin yüzündeki çizgiler gibi derinleşiyor her geçen gün bendeki yeri. Ona aşığım ve hislerimden adım gibi eminim. 

Cuma gecesi kuzenimin kınası sonrası tavuk alma eğlencesinde ilişki durumumdan haberdar olan kızlar grubu "Jandarmanın alayları koğuştur koğuştur, benim yarim jandarmada çavuştur çavuştur" şarkısıyla bana takılmayı da ihmal etmediler. Bu arada şarkı yerini buldu, çünkü sevgilim çavuşmuş lan.

Bana eli boş gelmemiş, ikili kahve fincanı seti hediye almış. Tatlım benim yaa. Artık bana hediye alan ve aldığı o hediye fincanlarla birlikte kahve içebileceğim bir sevgilim var. Bugünleri gördüm ya, çok şükür Allah'ım.

10 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Mutluluklar dilerim canım. Ne güzel bak askerliğini yakınında yapıyor, şanslısın.

    Bu arada şu Bursa'daki tavuk alma geleneğini sevgilim bana milyonlarca kez anlatsa da anlamadım! Artık düğünümüzde öğrenirim ^.^

    YanıtlaSil
  2. ahhh ben de çok iyi bilirim bu duyguyu :)
    askerdeyken ilerleyen bir ilişkim var benim de ..
    o zamanları bazen anlatır hatırlarız çok güzel anılar bugünler kıymetini bil..

    YanıtlaSil
  3. aaaa ben nasıl kaçırdım bu detayıı :) ayyyy çok mutlu olursun inşallah supercellmaaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. duymamıştım sonunda bi sevgilin var ha sevindim.
    :)
    tavuk ne ya. bi gelenek olmalı.
    türkü çok hoşmuş.
    :)

    YanıtlaSil
  5. aaaa süper haber :)))
    hep mutlu ol inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Selma'cım çok sevindim maşallah. dualarım seninle.

    YanıtlaSil
  7. Maşallah canım benim ya. Evrene yolladığn mesajlar tonla tonla dönüş yapıyor olsun inşallaahh :)

    YanıtlaSil
  8. ondan bahsediş şeklin bile farklı bu sefer... Allah daim etsin mutluluğunuzu, sevginizi... öperim :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bir haber bu..
    ömür boyu mutluluklar dilerim..
    sevginiz mutluluğunuz katlanarak büyüsün..

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top