03 Haziran 2012

Bizımla Deyilsin Tayyip

Çocuk istismarlarının önlenemediği, küçücük kızlara tecavüzün cezalandırılmadığı, tecavüzcülerin elini kolunu sallayarak ortalıklarda gezdiği, üstüne üstlük tecavüze uğrayan kızın "direnmemiş demek ki rızası varmış" denildiği ülkemin başbakanı kürtajı cinayet olarak görüyormuş, sezaryene karşıymış, kürtajı yasaklatacakmış. Doğurcakmışız, devlet bakacakmış. Bababababa!  Oldu gözlerim doldu. Başka arzun?
Nüfusu dinamik tutalım "en az 3 çocuk" diye orda burda atıp tutuyorsun da o çocukların rızkını sen mi düşünüyorsun? Sezaryen doğumu yasaklatacakmışsın. Napacaksın? Farzı misal normal doğum için yeteri kadar açılmayan rahmi elini sokup sen mi açacaksın? Bıçak altına yatıp dünya kadar para verip sezaryenle doğuran zevkinden mi sezaryen yaptırıyor?

Napmaya çalışıyosun kuzum sen? Memleketin her işini bitirdin de bir kürtajla sezaryen mi kaldı? Kimse her şey yolundayken, hayat güllük gülistanlıkken kürtaj yaptırmaz. Bir sebebi vardır insanları buna sürükleyen. Belki maddi sıkıntılar vardır, belki sağlık problemleri. Ya da belki o çocuğun geleceğinden endişeliyizdir. Olamaz mı? Ki senin başbakanlık yaptığın, her gün abuk subuk bir kararla içine ettiğin ülkede doğuracağımız çocuğun geleceğinden endişelenmemiz çok normal ya, neyse. Yok yani yasaklatacaksın da ne olacak? Her şey daha mı iyi olacak? El altından orda burda bu işi yapan insanlar çoğalmayacak mı? Hijyenik olmayan ortamlarda, sağlığı riske atacak müdahaleler yapılmayacak mı?

Farkında değilsin belli ki ama senin işin bizim doğurup doğurmayacağımıza ya da doğuruyorsak da nasıl doğuracağımıza karar vermek değil. Beden bizim, çocuk bizim, karar bizim, ister doğururuz ister aldırırız. Sen kendi körelmiş vicdanını bu tür kadına baskı politikalarıyla rahatlatamazsın. Kukumuzdan daha önemli konuları var bu ülkenin. İşine bak Tayyip. Bizımla Deyılsın.

9 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Aynen ya ne kadar da güzel kelimelere dökmüşsün hissettiklerimizi...

    YanıtlaSil
  2. sevgili pek kıymetli blog yazarımız. Dediklerine katılmamak elde değil. Ancak gözardı ettiğimiz bir şey var tayyeeeaapın yaptığı şey hedef saptırmak.Bakınız:
    - havayolu çalışanlarına grev yasağı getiren yasa meclis’ten geçti.
    - 300 thy çalışanı grev yaptığı için işten çıkarıldı.
    - tütün ve alkole %15 zam geldi.
    - 3. köprü ihalesi yapıldı.
    - aselsanın %51 hissesi İSRAİL e satıldı.

    kim doğurmuş kim pişirmiş kim yemiş kim hani bana demiş umrunda değil tayyeeeapın.

    bilmem anlatabiliyor muyum ?

    YanıtlaSil
  3. aynen katılıyorummmmm bizimle değilsin..........

    YanıtlaSil
  4. ayrıca profil yazına bayıldım ne kadar sıcak olmuş:))

    YanıtlaSil
  5. Kalemine sağlık diyorum.Bu adamlar iyice sapıttı!

    YanıtlaSil
  6. çok güzel yazmışsın cnm, ağzına sağlık. ülkenin bi sürü derdi varken nerden ne icat çıkarıyolar.

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top