09 Mayıs 2012

Hello World This Is Me! #1

Şahsıma Münhasırım İtirazı Olan?  Hı hı ben de öyle düşünmüştüm. 

Bir zamanlar ben de hep normal biri olmak istemiştim ama artık vazgeçtim. 

Bir şeye sevindiğimde de çok şaşırdığımda da hadi lan, oha lan ya da harbi mi diye tepki veririm mesela. Lan kelimesi tabisi sadece samimi arkadaş ortamımda kullanılıyor. Yoksa o kadar da kaba, kaka bir kız değilim ben. Arkadaşlarlayken hanım hanımcık olmak gibi bir çabamız, kurallara uymak gibi bir zorunluluğu yok hiçbirimizin. Hatta en rahat olduğumuz ortam çünkülüm.

Ben en sevdiğim samimi olduğum arkadaşlarıma kuşum, kuzum, böceğim, çiçeğim, arım balım peteğim, hafif kızdırmışlarsa ya da çok güleceğim bir şey yapmışlarsa da bok kafalı, deli karı diye hitap ederim. Deli, manyak gibi kelimeler bana göre hakaret değildir asla ve aksine benim tarafımdan samimiyet ve sevgi göstergesi olarak kullanılır. Size deli ya da manyak diyorsam bilin ki sizi sevmişimdir. Size bu şekilde hitap etmemi istemiyorsanız da dikkate alınmayacaktır boşuna uğraşmayın :P

Mesela bir de nee benim için tuhaf bir soru sorma nidası değildir. Çok özendiğim bir şeye sahip olduğumda da hep duymak istediğim bir şeyi duyduğumda nee deyip gözlerimi fal taşı gibi açarım ve kikirderim. Yani benim için soru değil ünlemdir anlayacağınız.

Bir diğer önemli madde de beni tanımayan insanlara tuhaf gelebilme ihtimali yüksek bu özellikler beni tanıyan insanlar tarafından benimsenmiş hatta benle bağdaştırılmış özelliklerdir. Tanıdıkça göreceksiniz.

3 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. bide seni tanimayan insanlar faceni ekliyo nedense :)

    YanıtlaSil
  2. Ne tesadüf bende tıpatıp aynısıyım. Hatta şu genç yaşıma rağmen daha fenasıyım. Deliyi manyağı geçtim arkadaşlarım bana "piskopat" diyorlar :))
    "Sen testereyi izleyebiliyo musun??" diyorlar bende şakayla karışık " izlemiyorum gerek yok o benim ustamdı zamanında" diyorum :)))

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top