20 Mayıs 2012

Karnımda Kelebekler Uçuşuyor

Hadi söylemeyeyim, daha görüşmeden, ne olacağı belli olmadan anlatmayayım diyordum ama dayanamadım. Daha birkaç gün önce sevgilisiz geçen bilmem kaçıncı gün deyip başladığım ve Halil Sezai'nin İsyaaaaaennnn'ı şeklinde devam ettiğim postumda hayatımda uzun zamandır birinin olmamasına baya ağlanmış, acitasyonun dibine vurmuş, sanki bu durumu hiç önemsemiyormuş gibi davranıp Aşk Totem'i yapmayı deneyeceğimden de bahsetmiştim. Evvet bu kısmı radyolarını yeni açanlar için tekrarladık. Çarşamba'yı Perşembe'ye bağlayan o mikemmel mi mikemmel gecede biriyle tanıştım. Siz sormadan ben söylüyorum internette tanıştık. Ama olay totemi bozacak bir şekilde gelişmedi valla billa. Benimle yaşıt. Boyu boyuma huyu huyuma tabir ettiğimiz bir herif. 192 boyu var. Wuhuuuu zaten bunu duyunca kızım Selo oldu bu iş dedim kendi kendime. Dünya nüfusunda denediklerimden geriye hep boyu benden bir karış kısa adamlar kaldı sanıyordum. Yaşasın öyle değilmiş. Of çok tatlı ya. -Bi saniye ağzımdan akan salyaları sileyim- Sohbete bir başlıyoruz farkında olmadan saatlerce yazışıyoruz. Birkaç gün içinde Level atlayıp önce Facebook arkadaşı olduk, sonra Msn. Hatta webcamle görüntü var ses yok (o ailesiyle yaşadığı için mikrofonla konuşarak evdekileri noluyo lan orda? dedirtip rahatsız etmemek adına mikrofonu kullanamadan) yarı canlı sohbet etmeye başladık. Eğitim sistemi mağduru bu adayımız. Henüz öğrenci. Yeri gelmişken eğitim sistemine de bir saydırmadan olmaz. aşdjaslhdklasdlhasdkljasld.!!! Sizin yüzünüzden herif hala öğrenci. Belki şimdi meslek sahibi olmuş, işini eline almış, altın bilenziğini koluna takmış evlenmek isteyen bir adam olacaktı. Hemen evlenecektik. Sizin yüzünüzden evlenemiyoruz. Hıh! Liseden beri öğrenci sevgilim olmamıştı. Baya özlemiştim hani. Nostalji yaparım di mi? Hee hee o da güzel. Her şey iyi hoş ama O birazcık uzağımda Eskişehir'de yaşıyor. Ya da ben onun uzağında Bursa'da yaşıyorum. Neyse ikisi de aynı bokun laciverti. Uzak işte. Benim kader yememiş içmemiş ağlarını örmüş yine dicektim bi de kadere saydıracaktım ki ani fren yaptım. Aman aman buna da şükür. Kars'ta falan da olabilirdi. Buradan bilim adamlarına sesleniyorum bir an önce icat edin o ışınlanma makinasını yoksa fena olacak haaeee! O esneye esneye uyumaya gitti. Ben de uyumadan önce taze haberleri vereyim diye koşa koşa buraya geldim. Bana giderken "sıpacan sen çok tatlısın" dedi eüheühüeüh. :) Sanırım o da benden hoşlanıyor. Yaşasın! :) Valla laf aramızda ben ona baya ısındım. Çok uzun zamandır kimseden hoşlan-a-mıyordum ya bu herif bana baya iyi geldi. Kendisine de söyledim zaten. Öyle liseli kız nazı yapacak durumda değilim hiç. O yaşlarımı çoktan geçtim. Biliyorsunuz. Bunlar ana başlıklar. Gelişmelerle -tüm kalbimle diliyorum ki güzel gelişmelerle -tekrar karşınızda oluciğim. Şimdi gözaltı torbalarım 5X olmadan uyumam gerek. Hem belki rüyamda onu görürüm. eüheühüe. Karnımda Kelebekler bildiğiniz horon tepiyor. Bu his gerçekten çok güzel. Özlemişim yaaa. Teşekkürler Allah'ım.

9 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Yanıtlar
    1. Ayy daha yeni dönebildim tatlım! ilk fırsatta yazıyorum çok teşekkürler muck

      Sil
  2. hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. bu arada durumunuz aşırı bir şekilde bizimkine benziyor:) şuan 4 senelik olduğumuzu belirterek sana güç vermeyi borç bildim:)

    YanıtlaSil
  4. Canım öncelikle yorumun için doğum günü kutlaman için teşekkürler...yeni umutlara yelken açarken hep mutlu ve sağlıklı ol...hakkına hayırlısı umarım herşey gönlünce olur....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) hepimizin inşallah

      Sil
  5. merhaba blogunu yeni keşfettim
    üyenim
    ben de beklerim bloguma,takipteyim
    twitter:duygu_senyurek
    instagram:duygusenyurek
    facebook:duygu senyurek
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top