03 Mayıs 2012

Oldu Bitti.


İstenmeyen tüyleri kasığında dönerek başına iş açılan Supercellmadan tekrar Selamlar Blog

Herkes diyor ki hayırdır ne ameliyatı? Niye haberimiz yok? Haberinizin olmaması çok normal çünkü ameliyat olacağımı birkaç kişi haricinde kimse bilmiyordu. Aslında Ayyy Çatlamış Bu yazımda ufak ufak sinyallerini vermiştim rahatsızlığımın. Bir de kıl dönmesi pekte öyle heyy millet bakın ben kıl dönmesinden ameliyat oluyorum deyip facebookta, twitterda duyurulacak bir rahatsızlık değil hak verirseniz. Söylerken bile çekiniyorum çünkü. 

Sağ kasığımın alt tarafında bol yürüyüşlü İzmir gezimizde farkettiğim şişlik ve ağrı nedeniyle Nisan başında gitmiştim doktora. Kıl dönmesi dedi. Ağda yaptıran birinde kıl dönmesi olsun ilk kendimde duydum. Zaten gökten taş yağsa gelir benim başıma düşer. O derece talihsizimdir. Neyse bir posta ilaç kullandım ama geçmeyince doktorum operasyon için gün verdi. Dün Bursa Devlet Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Çok şükür boşuna korkmuşum. Ameliyat iyi geçti. Lokal anestezi yaptıkları için an an gördüm hissettim kesmeyi, dikmeyi ama tuhaftır ki acı hissetmedim hiç. Başka birinin ameliyatını izler gibi izledim kendimi. Ameliyattan birkaç saat sonra hemen taburcu olup evime geldim. Bacaklarımdaki uyuşukluk uzun süre gitmedi. Ta ki dün akşamüstüne kadar. İğnenin etkisi geçince başladı dikişlerim sızlamaya. Doktorun verdiği ilaçları içtim hemen. Rahatlayıp uyumuşum bile birkaç saat. 

10 gün raporluyum. Sürekli yatacağım oturmam yasak dikişlerimin patlama riskine karşı. Arada bir tuvalete falan kalkıyorum yürürken bile çok canım acıyor. Hemen geri gelip küt yatıyorum yatağa. Bir de dikişlerim alınana kadar duş yapmam yasak. En kötüsü de bu sanırım. Ben yerinde duramayan, kıpır kıpır biriyim on gün nasıl yatacağım ve duş almadan nasıl duracağım şimdi bunu düşünüyorum kara kara. Bitlenirsem şaşırmayın. 

Dünden beri telefonum hiç susmadı. Arayanlar, mesaj atanlar, internetten yazanlar, fırsat bulup evime ziyaretime gelenler... Kamilciğim sağolsun bu güzel çiçekleri getirdi bana geçmiş olsuna gelirken...

En kısa sürede iyileşeceğim Allah'ın izniyle. İstirahat dönemimde bol bol kitap okuyup, film izleyeceğim, blog yazacağım. 

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Oturabileceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hakkaten her şeyin başı sağlık...

16 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. aman yarabbi çiçeklerim girivermiş hemen selmamın bloguna :))) meşhur mu oldum ben şimdi :p tekrar geçmiş olsun arkadaşım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım arkadaşım :) mis gibi kokuttular odamı :)

      Sil
  2. canım cok gecmıs olsun yeni keşfettim blogu cata bunu yazdım ama ameliyatın her turlusu sevımsız bı surecı getrıo arkasından gelmiş geçmiş olsun bi daa hiç bölü bişi yaşamazsın umarım :) takipteyim bnede beklerim:)))

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Begüm umarım geçecek bu da..

      Sil
  3. canımm, çok çok geçmiş olsun..
    bununla geçmiş olsun..
    evet herşeyden önemlisi sağlık, kendine dikkat et..
    öpüyorum çok..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynepcim, sesini duymakta çok güzel moral oldu, iyi ki varsın ben de kocaman öpüyorum tatlım :)

      Sil
  4. kıyamam sana ben.çok geçmiş olsun canım.umarım çarçabuk iyileşirsin.bence dinlen sen 10 gün kebapmış.tadını çıkar.bir de bu yönünden bak.seni kocaman öptüm.bende de her an olabilir sanki öyle gibi duruyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) çalışırken ayy yatmak uyumak istiyorum diyordum şimdi de yatmaktan şikayet ediyorum. Haklısın yatmanın tadını çıkarayım ben iyisi mi :P Aman dikkat et umarım yanılıyorsundur ve benim başıma gelenler gelmez sana. Öpüldün komşu bloggerim :)

      Sil
  5. Canım önce çok çok geçmiş olsun. Ne zamandır okuyorum ama bir yazamadım.

    Bol bol yat, dinlen.

    Okuyamadığın kitaplara göz at, Film ve cips ikilisinin dibine vur :)

    Ve sık sık bize yaz...

    Mucksss :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her şeyin dibine vurdum ama bi türlü dolduramadım şu 24 saati :) mucx kocamaan

      Sil
  6. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN İKİ GÖZÜM.
    BÜLENT

    YanıtlaSil
  7. cnm yeni okudum ama çok geçmiş olsun. Allah daha büyük dert vermesin. inş kırıcaz senin makus talihini dualarımızla :)
    çok öptüm seni.

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top