07 Ağustos 2012

Biricit'le Yaz Köşesi Röportajımız

Bir röportaj yapmamıştım kusur kalmayayım, onu da yapalım tam olsun diyen Supercellmadan Selamlar Blog

Sevgili Biricit'in Yaz Köşesi Röportajlarında haftanın konuğu ben oldum. Bu keyifli röportajı tüm detaylarıyla okumak isterseniz Buyrun Burdan :)

6 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. röportajı okudum çok eğlenceli olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Röportaj çok güzel olmuş da öncesinde herkese ifşa edilen şeyler zihnimde olarak okuduğumdan pek tat alamadım ben... O neydi, bu ne o zaman gibi bir durum oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşanılanlar hepimizin aklında hala da biz olayın tarafları olarak hatırlamamaya çalışıp bir adım atmışsak başkalarının da bu konuyu açmak ya da hatırlatmak taraftarı olmamalarını dilerim. Her şey bizim için, anlatabiliyor muyum?

      Sil
  3. tesekkur ederım supercellmacım,harıka ve keyıflı bı roportaj oldu:)
    ınsanlar ne soylerse soylesınler hıc bır seyı kafana takma,ben öyle yapıyorum.cunku ağzı olan konusur bosvereceksın.ınsanlar zaten sunu ıstıyorlar kavga gurultu olsun onlarda eğlensınler.karsılıklı yanlıs anlasılmaları duzeltıp ıyı bı sekılde olsan kabahat sanırım onlara gore.kıskananlar çatlasın diyorum ben anlayan anlar:) sevgılerımı gonderıyorum selmacım,güzel yüreğini hiç bir zaman üzme:)

    YanıtlaSil
  4. Bazen okuyucular blog yazarlarının sandığından çok daha fazla empati yapıp kendilerini onların yerine koyabiliyorlar. Sen ilk o yazıyı yazdığında ben yorum yapmasam da senin adına çok üzülmüştüm, yukarıdaki yorumdaki hassasiyet de ondan kaynaklandı sanırım.

    Ve kesinlikle eleştirmek için yazmadım, nasıl ki beğendiğimiz her şeye yorum yapıyoruz, bu durumda da içimden geçen bu olduğu için yazdım, durum belirten bir cümleydi tabiri caizse.

    Yoksa insanların tartışmasından zevk alacak halim yok. Dışarısı zaten yeterince kavga, gürültü ile dolu, biz bunlardan bir nebze olsun sıyrılmak için blog yazıyoruz..

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top