08 Ağustos 2012

Kaza Geliyorum Dedi, Geldi.

Kaza bildiğiniz geliyorum dedi ve dış hat arama gelen telefonumun kendim açtım ahizesini bir hışımla ve bu kafanın o ahizeye o kadar yakın mesafede ne işi vardıysa kendim çarptım koordinatları da tam göz kapağıma denk getirerek, "küttt" diye bir ses çıkararak.

Evet meraklanmayın ahize sağlam :) Allah'tan iş yerinde oldu bu kaza ve Allahtan kocam yok yoksa ağzı çuval değil ki büzesin tabir ettiğimiz bir grup yurdum insanı "he kim bilir ne halt işledi ki yedi dayağı kocasından" deyip yemeden içmeden yazardı senaryoyu. E ben de hazır gözüm morarmışken ve hazır tepem atmışken gidip bir güzel kafa atıp bir örnek yapmaz mıydım göz makyajımı onlarla? Bence yapardım. Kazanın üstünden neredeyse 1 saat geçti ama hâlâ tepemde kuşlar daire şeklinde dönüyor hâlâ fiyuuuuuuuuuwwwwwwwvvvvvv şeklinde o sinir bozucu sesi duyuyorum. Bir de her yer eski türk filmlerindeki gibi karıncalı karıncalı oluyor ara ara. Söylesene toktor ölecek miyim? :)

Hemen buz tut diye sesler duydum sağdan soldan ve bir iyiliksever insan buzdolaptan buz kalıbını getirdi. Evet tuttum tutmasına da sıcaktan patlamak üzere olan beni ferahlatmaktan başka bir boka yaramadı.

"Yok yok kesin nazara geldim ben" desem dün 15gün arayla ikinciye regli oldum, bütün gün ota boka ağladım, yüzüm gözüm şiş, betim benzim gitti, bildiğin maymun gibiyim bugün. Yani? Kim benim neyime nazar değsin ki lan, bildiğin sakarlık ettim işte.

15 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Oy kıyamam :D
    Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. oy oy oyyyyyy
    çok geçmişler olsun...
    aman dikkat...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun.Fena da acımıştır şimdi

    YanıtlaSil
  4. ehehehehhee koptum :D geçmiş olsun :D

    YanıtlaSil
  5. Tütütütü Allah nazarlardan korusun Selmaa :) Bu arada çok geçmiş olsun canım,tez zamanda geçsin :)

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun, aman dikkat..

    YanıtlaSil
  7. ayy selma gözüne denk gelmesi çok kötü olmuş ya allah korusun, çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
  8. Geçmişler olsun.
    Gözünde çok rahatsızlık hissediyorsan bi doktora göster derim. Göz bu, ihmal etmemek lazım. :)

    YanıtlaSil
  9. geçmiş olsun, demek ki süper kahramanlara da nazar değiyormuş. onların kurşun döktürdüğü hiç aklıma gelmezdi :)

    YanıtlaSil
  10. selamlar efendim ben geldim! gelişim hoş mu bilmem ama pek hoş buldum buraları:)
    daha iki üç post okudum blogtan, ama dedim ki bu anlatmacanın sonunda birkaç sesli güldürmeceli cümle vardır, kesin yani, zira öyle imişte=)
    Nazarlardan korusun allah, kaza sonrası bile yazıyo ve espri yapabiliyosan vardır bişeyler vardıır :)
    dur ben galiba uzattım günlüğe bağladım, geçmiş olsun çok,
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. hay allah,olacak iş mi bu şimdi ramazanda :(büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın arkadaşım :(

    YanıtlaSil
  12. Ben de böyle küçük sakarlıklar yaşarım sık sık ama gözün moraracak kadar sert çarptığına göre epey canın acımıştır:( Nedendir bilmem biri böyle olaylar anlatınca canım yanar. Canım yandı, çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın.

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun, benim de çok başıma gelir böyle ufak tefek kazalar, en son pazar günü iftara bir kaç dakika kala içecekleri buzluktan alırken, koca bir kavanoz düştü yüzüme, kavanoza bir şey olmadı ama canım çok yandı :) o an aynaya bakacak ya da müdahele edecek fırsatım da yoktu, yüzüm kızarmış ve şişmiş dolaştım o akşam :) :)
    Allah daha beterlerinden korusun hepimizi.

    YanıtlaSil
  14. Ayyyyyy :( Çok geçmiş olsun...Allah seni korusun şirincik :)

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top