16 Ocak 2013

Bazı günler cenabettir blog

Hani hiçbir şey yapasın yoktur. İş yapar gibi gözükürsün ama bi bok yapmazsın halbuki. Elini hangi işe atsan o iş mırç mırç uzar, uzar bi türlü bitmez. İşte bugün öyle bir gün benim için. Sabahtan beri masamda dosyalanmayı bekleyen bir yığın evrak, yapılması gereken bir sürü rapor var. Ben hangisini bitirdim? İtiraf ediyorum hiç birini. Sıkılınca önümdeki işi bıraktım ötekine geçtim, onu da bıraktım bir sonrakine geçtim. Olmadı, olmadı. Bir ağırlık, bir kasvet bastı ki sorma gitsin.

Geçtiğimiz ay bizim masalar taşındı şirkette. Ben "oohh arkam sıcak masam da sote" diye gerim gerim gerinirken buldum mu kendimi kalorifer peteği olmayan, arkası full cam bir masada. Yeri gelmişken burdan şirketi hangi mimar dizayn etmişse onun anasının, ebesinin kulaklarını da çınlatayım bi. Benim bildiğim hep cam önüne koyulan kalorifer petekleri bizim ofiste nedense hep duvar kenarında. Öyle ki karşı duvarda peteklerden çıkan sıcak hava bizim olduğumuz tarafa gelene kadar oluyor bildiğin "Balkanlardan gelen soğuk hava". Bir de sağ tarafta alt kata bakan balkonumsu bir boşluk var galerimiymiş ne bokmuşsa adı heh işte o yazın klimanın serinliğini, kışın peteğin sıcağını öyle bir piç ediyor ki sorma gitsin. Üstelik bilgisayarımın ekranı cillop gibi arkamdaki aynalı camdan dikizlenebilir durumda. Anlıcağın blog ben pek sevmedim bu yeni masayı. Ama sote olmamasıyla yeminle ilgisi yok. Hoş sote olsa ne olmasa ne? Gün içinde girip ne blog yazmaya vaktim, ne de Markafoni'den Trendyol'dan alışveriş yapacak limitim yok. Allahtan stor perdelerimiz var ve biraz da olsa kesiyor soğuğu. Yoksa benim storu kapatmamın bilgisayarda naptığımın nettiğimin görülmemesi düşüncesiyle ne ilgisi olabilir! Tamamen soğuk gelmesin diye valla billa. Bana inanmıyorsanız yan masamdaki teknik ressam arkadaşa sorun.

Şu an öyle bir durumdayım ki utanmasam lisede Türkiye Coğrafyası derslerinde uyuduğum gibi masaya gömülüp uyuyacam. Utanmasam değil de bi tarafım yerse demem lazımdı burda. İnternette dolaşırken şunu gördüm sesli güldüm resmen. Bu nedir allah aşkına ya? Okulda ve iş yerinde rahatça uyuklamak isteyenler için göz bandı. Aklını seveyim insanoğlu!

Neyse en iyisi ben gideyim bi zıçayım. Önceden en çok çalışan organım beynimdi, diyete girdim gireliyse bağırsaklarım.

3 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. cnm ya Allah kolaylık versin. benim de yerim cam kenarı petek var ama dekoratif amaçlı(doğalgaz yok). yeni başvurduk inş bi gün gelecek :)

    YanıtlaSil
  2. Neden "sıçmak" değilde "zıçmak" böyle yazılınca daha kibar daha masum ve sempatik hissimi yaratıyor :P
    Has ziktir sıkıştım ben zıçmaya gidiyom :P

    Şaka bi yanada sevdim ya ben senin bakış açını favorimsin blogta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha şımarık daha sevimli oluyo bence :)
      konuşurken de öyle telaffuz ediyorum

      bu arada teşekkür ederiz ifinim :)

      Sil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top