04 Nisan 2012

Yihihuuuuuu Hala oluyorum :)

19 Nisan 1993'te Büşra'nın doğmasıyla 9 yaşında minicik bir kızken teyze olan ben 2001'de Dilanur'un ve 2006'da Zührenaz'ın doğmasıyla teyzelik konusunda master degree yaptım. Büyük ablamın 19 yıl aradan sonra 38 yaşında kazayla hamile kalması sonucu 3 ay önce tekrar teyze olacağım haberi gelmişti. 10 dakika önce aldığım bir haberle de hala olacağımı öğrendim :)

Ben evlenip çocuk yapamıyorum ama kardeşlerim eksikliğini hissettirmiyorlar maşallah seri üretime geçtiler :) Benim küçük sevimli ailem yıllarla birlikte kocamann geniş bir aile oldu olmaya da devam ediyor. Ohh ohh süperr mini mini bebeler sevcez bol bol, birinden biri erkek olsa bari zaten elde 3 kız var. Ay neler alırım ben onlara bi belli olsun da cinsiyetleri.

Ben bebekleri çok seviyorum ama sürekli zırlıyorlar ya ne istediklerini de anlayamıyosun o zaman sevmiyorum işte. Gerçi ağlamasa da sevemediğim bebekler var ben öyle her bebeği her çocuğu sevemiyorum.

Erkek kardeşim ilk kez baba oluyor,  annem ilk kez babaanne. Ve biz 3 cadı görümce ilk kez hala oluyoruzz :) Offf bu aylar geçmek bilmicek şimdi. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Umarım doğurganlık özelliğimi kaybetmeden beni alacak birini bulup ben de doğururum bi taneee, yoksa böyle yeğen sevmeye devammm :)

11 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Hayırlı olsun canım yeğenler çok tatlı oluyor tadından doyamıyorsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh bilmem mi canımm bende 3 tane var zaten, 4. ve 5. ise yoldalar :)

      Sil
  2. benimde 2006 yılında Zeynep Özlem adında yeğenim doğdu. İlk kez amca olmuştum. Şimdide 2.si yolda erkek geliyo :) ikinci kez amca oluyorum :) Allah herkese nasip etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamilcim şaka maka biz yaşlandık mı ne :P

      Sil
  3. yazını çok beğendim :)) çok eğlendim okurken :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çookk teşekkürler, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  4. hayırlı uğurlu olsun..
    çok sıcak bir aileye geldiği için bence şanslı..
    Allah tahtını da bahtını da güzel yapsın inşallah..
    sevgiyle,
    zeynep..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Zeynepcim en önemlisi o zaten, çok teşekkürler canım :)

      Sil
  5. TEKRAR TEKRAR HAYIRLI OLSUN CELL-O'CAN'IMMM ,)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yorumu yazan olsa olsa Mihricanımdır :) sen misin lan :D sensen iki kere tıklaa :D

      Sil
    2. tıkk tıkkk ulennn :D
      vallaha helal olsun len zeki kızsın vesselamm ,))

      Sil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top