18 Ekim 2012

Küçük Pinto küçük Pinto kuyruğun nerede??

Orta fotoğrafta daha bi belirgin yolunan kuyruk
Pinto geçtiğimiz günlerde küçük bir kaza geçirdi, kuyruğu koptu. Kafesten çıkmamak için o kadar inat etmeseydi bunların hiç biri olmayacaktı. Ben ani refleksle çekmeseydim kafesin mandalına sıkışıp ölebilirdi de. Neyse ki sadece kuyruk acısıyla yırttı. Böyle Erol Taş modunda acımasız acımasız konuştuğuma bakma sayın okuyucu hayvan o can havliyle ölmekten kurtulup pırr diye uçtuğunda bir baktım elimde bir öbek tüy. Ayy ben otur, ağla ağla. Gören de Allah gecinden versin, anam babam öldü sanır. Onunki de can ama, kukuyu ağda yaptırırken ki halim geldi gözümün önüne, ayy kimbilir ne kadar acı çekmiştir yavrum. Sık sık gidip kafese kontrol ettim öldü mü, yaşıyor mu diye.  Çok üzüldüm lan, içim acıdı, öyle böyle değil.

Meğer zaten kuşların tüy dökme mevsimiymiş, yoksa kuyruğu kopunca ölürmüş falan, ben ne bilem, az daha üzüntüden ben ölüyodum. Şimdi her akşam poposunu kontrol ediyorum ufak ufak yeni tüyleri çıkmaya başladı. "Üzülme evlat" diyorum, "kökü sende çıkar". Bi de ona moral olsun diye "Küçük Pinto küçük Pinto kuyruğun nerede?" şarkısını söylüyorum karşılıklı şakışıyoruz.

O değilde bu hayvan ne yiyor ne içiyor ki bu kadar sıçıyor Allah aşkına. Kafesin içi bok dolu. Sıçıklı Pinto ha bi de kuyruksuz :)

7 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Komik Kız :)))
    İçten sevgiyle :)

    YanıtlaSil
  2. Kıyamam kuyruksuz kalmıs :)
    Bunlar bana kurbaga sarkısı soyluyor yoksa ben kurbaga mıyım diye psikolojisini bozma sakın kusun ?? :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Oyy.. kıyılmaz ki şuna. Çok tatlı. Nasılda canı yanmıştır. Benimde içim gitti okurken. Kuyrukları fena acır, bizimkiler birbirlerinin kuyruklarıyla oynuyordu da, ev inliyordu. :D

    YanıtlaSil
  4. Bence bu Pintonun yeni imajı güzel olmuş :) Yeni hit şarkısı da tutar bence :) Neler neler dinliyor insanlar bunu mu dinlemeyecek...

    Afyonu patlatalım gidip bi kahve içeyim ben... Şu Pinto artık konuşmaya başlasa ya!!!

    Sen bunu izlemiş miydin?

    http://video.mynet.com/videovid/Ben-Nasil-Konusuyorum-Hayret-Bisey-Ya/1359066/

    YanıtlaSil
  5. Güldürdün yine bizi :))))
    Geçmiş olsun miniğe :)

    YanıtlaSil
  6. ah cnm ya, yaşamadığın macera kalmadı hayatta :)
    benim de vardı muhabbet kuşum ama kaçtı :(

    YanıtlaSil
  7. ayy benim Böcük'ümün yarısı kadar buu!.. :)

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top