13 Aralık 2012

Dünya çok küçük, hakkaten!

Geçen hafta Pazartesi gününe damgasını vuran olay muhasebedeki arkadaşımın "Selma gel bak sana ne göstercem" deyip aşağıdaki fotoyu elime tutuşturması oldu. Yıllar önce aynı karede birbirinden habersiz biz, yıllar sonra iş arkadaşıyız :) Hayat sürprizlerle dolu, dünya çok küçük hakkaten ya :) Ne mutlu Türk'üm diyene, iyi akşamlar sayın okuyucu :)

10 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. Aaa çok enteresan yalnız,bu kadar da mı tesadüf olur yani,çok ilginç :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar da ilginç bir o kadar harika :)

    YanıtlaSil
  3. daha neler herkese bir şakamı bu

    YanıtlaSil
  4. woooow nasıl olmuş?Merakta kaldık ama :(

    YanıtlaSil
  5. Süperim selmam şu linke bir bak, bayılacaksın..:) Senin Pinto'nu aratmayacak tatlılıkta bir canlı var ve seveceğini tamnin ediyorum ki esas oğlanımız "Paşa" Bursasporlu :)

    http://webtv.hurriyet.com.tr/2/42581/22146938/1/muhabbet-kusunun-bu-goruntuleri-rekor-kiriyor.aspx

    YanıtlaSil
  6. biraz açarmısın konuyu yoksa ilerde film mi çekmeyi düşünüyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha sesli güldüm lan :) Emelle aynı lisede okumuşuz ama ayrı dönemlerde. O benden bi dönem üstte. Bu foto bi okul gezisinde çekilmiş, hatta fotoğrafları bastırınca bu kız da kim ya benim kareme girmiş falan demiş kendi kendine. Tabi benim o karede olduğumdan falan haberim yok farkındaysanız dalmışım mal mal bakınıyom. Aradan 10 yıldan fazla zaman geçti ikimiz de mezun olup çalışmaya başladık. Ben 5 yıldır bu firmadayım Emel geçtiğimiz Mayısta katıldı aramıza. Geçen gün tesadüfen fotolara bakarken görmüş bu fotoğrafı ve o da hepimizin verdiği tepkiyi vermiş: yokk artıkk! :)

      Sil
  7. yani lise fotoğrafın oluyo buu çok güzel bi şi ama yeaa :DD

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top