10 Eylül 2012

Mim - Ortaya Karışık

Mimler kraliçesi Biricit tarafından en çok mimlenen bloggerlardan biri olmaktan ötürü kıvanç duyan Supercellmadan Selamlar Blog

Mmm epeydir mim yazmıyorum lan ben diyordum ki sabah e-mailime düşen bir mail ile yeni bir mim haberi aldım. Temiz kalpli miyim neyim arkadaş, içimden başka bir şey geçireymişim olacakmış. Sevgili Biricit bana tatil sonrası blog mesaisi yaptırmak için kolları sıvamış belli ki. Ee ne diyelim bir Blog Star'a karşı koymak olmaz deyıl mi? :) Tamam efenim yazıyoruuz, yaaaazzzdııkk! Böyrünüs:

Günün nasıl geçti?
Bugüne henüz başlamış olmamdan dolayı dünümden bahsedeceğim. Cumartesi akşamı sabaha karşı eve gelip gün ağarırken uyumamdan, dolayısıyla dün öğleden sonra uyanmamdan ötürü günümün yarısı piç oldu ama geri kalan kısmı bol kahkahalı, bol hediyeli, bol sürprizli ve bol aile saadetliydi. Kısa günün kârı. Daha n'olsun dimi?

İsim vermeden bahset;
Hehhh! En beceremediğim şey. Kimden? Ahahah mala bağladım. Diğerlerinden kopya çektim herkes blog dünyasında birilerinden bahsetmiş. E ben de geleneği bozmayayım dedim. Blog dünyasında sıkça görüp en saçma bulduğum şey: Bloggerların kullandıkları eşyaları çekilişle birilerine vermesi. Nedir bu arkadaş? Eskit eskit çekiliş yap dağıt! Millet dolaplarında yer açmak için blog çekilişi yapar olmuş. Bana çok komik geliyor. Şahsi fikrimdir. Üstüne alınmak isteyenler buyursun alınabilir.

Neden hep cam kenarı;
Bilmem ki. Bilet alırken müşteri temsilcisi kaç kişi? diyor. Bir kişi bayan diyorum direk cam kenarı veriyor. Ama fena da yapmıyor hani. Çünkü ne zaman koridora otursam cam kenarına oturan yol arkadaşım tip her molada on kere kalkar, üstten çantasını, hırkasını bokunu püsürüğünü almak için tabiri caizse üzerime çıkar falan. Tecrübelerimle sabittir. Hem cam kenarına oturmazsam kafamı nereye dayayıp uyucam arkadaş? Cam kenarı candır :)

Bugün kendin için ne yaptın;
Valla ayıptır söylemesi ben her gün, her şeyi kendim için yapıyorum. Ama illa bir şey demek gerekiyorsa bugün gittim Mahfel'e kendime çift kaşarlı tost tabağı, patates kızartması ve bi dünya fincanda limonlu çay ısmarlayıp keyif yaptım. ihihihihi :)

Twitter ana sayfanı aç ilk gözüne takılan;
Feylesof ‏@FeylesofSokak Madem anneni bu kadar çok seviyorsun: Sana hediye ettiği hayatı adam gibi yaşamaya bak.(Al Beni - KARAPAKS) Herif haklı beyler!

Düşün ki o bunu okuyacak;
İbneliğin lüzumu yok. Daha fazla süründürme de bir cevap ver. Seviyorum lan seni!

Kahkaha atmana sebep olan karikatürler;




Klavyeye bakmadan bir şeyler yaz;
Bugün Pazzartesi ve ben seni çok özledim.

Bir cümle düşün sonra kelimelerin yerlerini değiştirerek yaz;
öncekilere pişman olursun seni için dediğin seviyorum.

Ctrl+V yap;
37.HAFTA İHRACAT PLANI :P:P

Bu kez kimseyi mimlemiyorum abi. Mimliyorum mimliyorum post yazan yok. Bende patlasın bu mim, kimseler yazamasın hıhh!! Şaka şaka aşağıdakiler sıkıyorsa yapmayın yolarım vallaa!

Asortik
Pamuk Prens
Nermin Özata
Disko Topu
Duygu Uygun
Kibritçi Kız
Spot Işığını Arayan Kız
Ruj Butik
Pamuk Şeker
Speedy Gonzales

ellerinizden öper anacım! Ciaoo!!!

13 kişi "açılın ben doktorum" demiş :

  1. tesekkur ederım canım cevapladığın ıcın bloggerların en süperi:)
    feylesof haklı bencede:) hem annelerını cok severler ama layık bı hayat yasıolar mı o da ayrı bı konudur.

    YanıtlaSil
  2. ama kimse beni mimlemiyor ki bende yazayım ben de görüp özeniyorummm :)

    YanıtlaSil
  3. sıkıysa yapmayın dedin bitirdin beni! :P dediğin gibi yazmaya bahane olur barim de :P

    YanıtlaSil
  4. yazdım bilee :)
    http://www.cati-kati.net/2012/09/dikkat-mimleniyorsunuz.html

    YanıtlaSil
  5. yazdım kiiii :))
    http://nrmnozata.blogspot.com/2012/09/bendee-mimlendimm.html

    YanıtlaSil
  6. süper! gerçekten çok eğlenceli ben de yaptım bu mimi :)

    YanıtlaSil
  7. Bitanem. Çok teşekkür ederim. Hemen cevapladım mimi. :)

    YanıtlaSil

Hoopp birader baksana bi'!

Bu blogdaki tüm yazılar ve bazı görseller (alıntı olanların URLsi belirtilerek) supercellma tarafından eklenmiştir ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 81. maddesi gereğince kopyalamak, ticari amaçla kullanmak, yazar ismi belirtilmeden alıntı yapmak ve link vermeden kullanmak dahi suçtur. Aksini iddia eden varsa yolarım. Her türlü pisliği de yaparım. Hee akıllı olun canımı yiyin. Emek hırsızlığına karşı destek ve Emeğe Saygı lan. Dirsek çürütüyoruz burda...!!

 

supercellma Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

back to top